bruiloft-kommissiehuys

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar kun je beter de ‘grote dag’ doorbrengen dan in ’t Kommissiehuys. Voor ontvangst van uw gasten voorafgaande aan de plechtigheden, voorafgaande aan een kerkelijk inzegening in het schilderachtige kerkje van Nijega (40 meter vanaf ’t Kommissiehuys) na afloop van uw burgerlijk huwelijk op het stad/gemeentehuis met taart en champagne of voor een volledig verzorgd feest na alle plechtigheden met eten, drinken, dansen…noem maar op!  Op verzoek is het zelfs mogelijk om te trouwen in onze bovenzaal waardoor u de gehele dag kunt doorbrengen op 1 locatie in steeds wisselende ruimtes.  Onze omgeving leent zich bovendien uitstekend om mooie foto’s te maken van bruidspaar en gasten. Kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in het speelpark naast ons huys.

Ook als je de ‘grote dag’ al eens eerder hebt gevierd en je deze keer het ‘een beetje ‘kleiner’  wilt vieren kun je prima bij ons terecht.

In beide gevallen heten we je van harte welkom om ons pand en de omgeving te komen bekijken en de mogelijkheden te bespreken van onze verzorging. Op basis van jullie specifieke wensen, beschikbare budget en onze ervaringen maken we graag de mogelijkheden en de kosten voor je inzichtelijk. Wij zullen vervolgens ons uiterste best doen om er voor jullie een onvergetelijke dag van te maken.

 

Deel