catering-kaartBij ’t Kommissiehuys houden wij van lekker en drinken. We proberen daarbij altijd weer nieuwe manieren of producten te vinden om bestaand of nieuwe gerechten nog beter of spannender te maken. Bij voorkeur met uit de streek en biologische wijze geproduceerd. Want dat proef je! In de loop der jaren heeft onze keuken een eigen stijl ontwikkeld die door veel van onze gasten wordt gewaardeerd. Zelfs zo gewaardeerd, dat wij in toenemende mate worden gevraagd of wij ook de catering aan huis of op locatie (o.a. bij evenementen) willen verzorgen. En dat doen wij dan ook met veel plezier. Zo zorgen we er samen voor dat uw feest of evenement bij uw thuis of in uw bedrijf een geslaagd evenement wordt met complimenten voor de verzorging. Desgewenst nemen wij een deel van de organisatie van uw feest of evenement voor u uit handen. Zo kunnen wij buitenaccomodatie leveren (tenten), meubilair, aankleding, bestek en glaswerk en representatieve en vakkundige medewerkers. (gastvrouwen,bediening,beveiliging)

Het afgelopen jaar hebben wij, naast heel veel privefeestjes, bruiloften en BBQ’s bij particulieren, verenigingen en bedrijven ook de catering en/of organisatie verzorgd van:

  • twee modeshows
  • een bedrijfsopening
  • geheel verzorgde sportdag/teambuilding voor een bedrijf
  • een dorpsfeest
  • een grote wandeltocht met picknick-arrangement
  • catering op de werkplaats (bouwproject)
  • een gala-avond voor een ondernemersnetwerk

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij luisteren naar uw wensen. U ontvangt dan van ons op maat een voorstel voor onze invulling van uw wensen.

Binnenkort op deze pagina een aantal voorbeeldarrangementen met prijsindicatie voor catering op locatie.

 

 

Deel