Over ons

’t Kommissiehuys – anno 1854 – is in de loop der jaren bij veel mensen een begrip geworden. Wie is er niet eens geweest voor een feest, een bruiloft, een vergadering, een familiedag of reünie, een personeelsfeest of een condoleancebijeenkomst? En wie al eens bij ons is geweest komt vaak terug!

Centraal gelegen in Noord-Nederland, ingeklemd tussen friese wouden en meren ligt onze zaak idyllisch gelegen in het dorpje Nijega aan de rand van de N31. Onze zaak bestaat een grote Huyskamer en een authentieke (theater)zaal die allemaal in een eigentijds jasje zijn gestoken, bedoelt om onze gasten zich op hun gemak en behaaglijk te laten voelen. De bruine toog in het café, houten vloeren, de open haard, stoere houten tafels, veel kaarslicht, grote boekenkasten (ook gevuld met flessen wijn) en oude foto’s aan de muur die iets vertellen over ons roemruchte verleden, het draagt allemaal bij aan een unieke sfeer!

Achtergrond_Kommissiehuys_over_ons

Onze gasten waarderen ons vanwege de unieke sfeer, onze gastvrijheid, de uitstekende verzorging en de mogelijkheden die wij bieden om van de geijkte paden af te wijken als de klant daarom vraagt . Wij hebben plezier in wat we doen, houden van lekker eten en drinken en gezelligheid en doen bij iedere gelegenheid ons uiterste best om onze gasten een meer dan plezierig verblijf in ons huys te bieden.

’t Kommissiehuys bestaat uit een Café, een Heerenkamer, een (theater)zaal, een terras op het zuiden en een aangrenzend parkje aan de oostzijde, die afzonderlijk of als één geheel zijn te gebruiken voor diverse gelegenheden zoals feesten, familiebijeenkomsten, vergaderingen, bruiloften en evenementen. Zo bieden wij een sfeervol onderkomen voor groepen van 20 tot maximaal 250 personen. Komt u gerust eens bij ons langs om ons gehele huys te bekijken of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij ontvangen u graag om met u te bespreken op welke wijze wij samen met u uw feest of bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Graag tot ziens in ’t Kommissiehuys!